Kabeh Kategori
EN

Omah>NEWS

2Tianjin Goldensun Import & Export Co., Ltd.

Wektu: 2020-11-13 Hit 13
                               

Tianjin Goldensun import & export co., Ltd. Didegaké ing taun 2007, lan dumunung ing basis baja paling gedhé ing china-tianjin, kanthi akses transportasi sing trep. Perusahaan kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri baja. Produk utama kita kalebu tabung kothak ireng lan pipa bunder, tabung baja galvanis lan pipa, c purlin, profil botol, gulungan kadhemen lan gulungan panas lan lembaran, gulungan lan lembaran galvanis, gulungan lan lembaran sing wis dicet, bar malaikat, saluran u, IPE , paku lan kabel. Kajaba iku, pabrik kerjasama kita nggawe upaya gedhe kanggo ngembangake produk anyar kanggo nyukupi syarat sing beda-beda kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan. Sawise pirang-pirang taun gaweyan, produk kita diekspor menyang luwih saka 80 kabupaten, kayata India, Indonesia, Filipina, Uni Emirat Arab, Oman, Yaman, Mesir, Tanzania, Mozambik, Angola, Ghana, Nigeria, Liberia, Senegal, Brazil, Peru , Chili, Bolivia lan liya-liyane. Lan kita wis dirawuhi watara 50 pameran domestik lan luar negeri, kayata Dubai Big5, Pipe Exposition Algeria, Construction Angola, lan ing.

                               

                               

Adhering kanggo prinsip bisnis keuntungan bebarengan, kita wis reputasi apik antarane kita pelanggan amarga saka layanan sampurna, produk kualitas lan prices competitive. Pelanggan wis kerja sama karo kita luwih saka 10 taun. We warmly welcome pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita kanggo sukses umum.